Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă Republica Moldova şi Ucraina fac astăzi un nou pas pe drumul lor european

ro

08 Nov, 2023 14:14 705 Marime text
foto: Facebook.com

Nicolae Ciucă, salută decizia Comisiei Europene de a recomanda începerea negocierilor de aderare la UE pentru Republica Moldova şi Ucraina.

"Republica Moldova şi Ucraina fac astăzi un nou pas pe drumul lor european. Salut decizia Comisiei Europene de a recomanda Consiliului European începerea negocierilor de aderare la UE pentru cele două state. În decembrie, liderii UE vor dezbate această recomandare şi vor lua o decizie care ar putea marca începutul unui nou capitol pentru marea familie europeană", a postat Ciucă, miercuri, 08 octombrie,  pe Facebook.

Iată postarea de pe pagina de Facebook a lui Nicolae Ciucă: 

Republica Moldova și Ucraina fac astăzi un nou pas pe drumul lor european. Salut decizia Comisiei Europene de a recomanda Consiliului European începerea negocierilor de aderare la UE pentru cele două state. În decembrie, liderii UE vor dezbate această recomandare și vor lua o decizie care ar putea marca începutul unui nou capitol pentru marea familie europeană.

Pentru Partidul Național Liberal, deschiderea negocierilor de aderare la UE cu Ucraina şi Republica Moldova este o prioritate pe care ne-am asumat-o. Am transmis întreaga mea susținere pentru parcursul european al vecinilor noștri și în cadrul întrevederilor pe care le-am avut cu președintele Volodîmîr Zelenski și cu președinta Maia Sandu.

Locul Republicii Moldova și al Ucrainei este în Uniunea Europeană. Acest drum pe care îl parcurg acum spre integrare nu este doar despre politici și tratate, ci este despre familii, comunități și visuri care se împletesc într-un destin comun. Vă vom fi alături, neclintit!- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Nicolae Ciucă, anunț de ultim moment despre plățile cash
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii