Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​​Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă În funcţie de efectul pe care măsurile fiscale îl produc, se va discuta în coaliţie şi se va lua o decizie

ro

03 Nov, 2023 13:07 716 Marime text
foto: facebook.com
  • ​​Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Sinaia, referindu-se la măsurile fiscale adoptate de Executiv, că, în funcţie de efectul pe care acestea îl produc, se va discuta în coaliţie şi se va lua o decizie.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la Sinaia, referindu-se la măsurile fiscale adoptate de Executiv, că, în funcţie de efectul pe care acestea îl produc, se va discuta în coaliţie şi se va lua o decizie, conform Agerpres.

„În momentul de faţă este o decizie luată şi am convenit ca, în funcţie de efectul pe care îl produc aceste măsuri, vom analiza, vom discuta în coaliţie şi, în funcţie de efecte, vom lua o decizie”, a spus Ciucă.


Referindu-se la plata cu cash, liderul liberalilor a arătat, de asemenea, că trebuie văzut care este impactul.

„Este o analiză pe care am discutat-o de fiecare dată şi trebuie să vedem care este impactul. Este vorba despre o sumă, discutăm de 5.000 de lei, pe care orice persoană poată să o plătească într-o zi într-un loc. Dacă are nevoie să plătească 5.000 de lei în mai multe locuri, poate să o facă, aşa este prevederea legală acum”, a precizat preşedintele PNL.


Întrebat despre posibilitatea ca băncile să majoreze comisioanele, Nicolae Ciucă a spus că această măsură nu a fost discutată.

„Nu s-a discutat această măsură, nu cred că este momentul acum să discutăm despre mărirea comisioanelor”, a afirmat acesta. 



Citește și:
Nicolae Ciucă va sprijini ideea de a crea o capelă în Parlament
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii