Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:02 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Ciucă va sprijini ideea de a crea o capelă în Parlament

ro

31 Oct, 2023 15:20 788 Marime text
foto: Facebook.com Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a anunţat marţi, la Conferinţa "Leadership politic în identitate creştină", organizată de Grupul de Rugăciune al Parlamentului, că va sprijini ideea de a crea o capelă în clădirea Legislativului.

Iată postarea de pe pagina de Facebook a lui Nicolae Ciucă:

Astăzi, la Conferința ,,Leadership politic în identitate creștină" organizată de Grupul de Rugăciune al Parlamentului, am promis că voi sprijini ideea de a crea o capelă în clădirea Legislativului.

Noțiunea de leadership este asociată cu precădere mediilor economice și socio-politice, însă cred că ea ține, mai degrabă, de însăși structura comunității. Modelul de leadership creștin, vizibil în Europa, a influențat major toate aspectele dezvoltării celulelor sociale. Educație și cultură, organizare administrativă și chiar militară, dezvoltare economică și evoluție socială, toate s-au organizat, concentric, în jurul lăcașului de cult.

În calitate de președinte al Senatului și al Partidului Național Liberal, am convingerea că orice formă de leadership, inclusiv cea creștină, ar trebui să promoveze moralitatea, libertatea religioasă, coexistența pașnică dintre diferitele religii și culturi, educația sănătoasă și demnitatea.

Îi felicit pe membrii Grupului de Rugăciune din Parlament și pe domnul președinte Mircea Roșca pentru activitățile lor. Sper ca acest parteneriat cu cultele din România să se dezvolte și mai mult, pentru că împreună putem realiza marile schimbări de care societatea are nevoie.- se arată în conținutul postării. 


Citește și:

Nicolae Ciucă, de Ziua Armatei„România este astăzi respectată şi apreciată inclusiv pentru eficienţa şi determinarea armatei“ (VIDEO)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii