Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Marcel Ciolacu, despre comasarea alegerilor - „Pentru români nu este o prioritate“

ro

26 Jan, 2024 15:12 668 Marime text
Foto: facebookPremierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat vineri, la Baia Mare, în legătură cu o posibilă comasare a alegerilor, că nu este o prioritate pentru români acest subiect.

Prim-ministrul a menționat că nu l-a oprit nimeni pe stradă să îl întrebe despre comasare, ci despre nivelul de trai, conform Agerpres.ro

"Una e discuţia în interiorul fiecărui partid, alta e discuţia în coaliţie. Haideţi să vedem ce îşi doresc românii, în primul rând. Din punctul meu de vedere, pentru români nu este nicio prioritate nicio comasare. Nu m-a oprit nimeni pe stradă (...) să mă întrebe de comasare, toată lumea întreabă despre nivelul de trai", a spus Ciolacu, întrebat de jurnalişti despre o posibilă comasare a alegerilor şi dacă acest subiect se va discuta în coaliţie.


Întrebat care este opinia lui despre o comasare a alegerilor, Ciolacu a replicat: "să aflăm de la români!".

Preşedintele PSD a fost întrebat şi despre un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale. "Staţi să depăşim întâi europarlamentarele", a fost răspunsul lui Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu şi ministrul Agriculturii, Florin Barbu, au făcut, vineri, o vizită la o fermă zootehnică din Baia Mare şi au susţinut declaraţii de presă. 

Agerpres.ro

Citește și: 

Klaus Iohannis despre posibilitatea de comasare a alegerilor locale cu cele parlamentare - „Este posibilă amânarea localelor"!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii