Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:52 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru Neversea Jandarmii de la Gruparea Mobilă Constanța au organizat o ședință pentru a identifica soluțiile pentru desfășurarea optimă a festivalului

ro

28 Jun, 2023 16:06 1068 Marime text



Azi, 28 iunie 2023, la sediul Grupării Mobile Constanța a avut loc sedința de cooperare pentru organizarea Festivalului „NEVERSEA 2023” care se va desfășura în perioada 06 – 09 iulie pe Plaja Modern din municipiul Constanța.
 

„La ședința au participat reprezentanții structurilor din cadrul Sistemului Național de Ordine și Siguranță Publică și Apărare Națională, reprezentanții organizatorilor și reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în domeniul siguranței participanților la astfel de evenimente”, se arată în comunicatul transmis de Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța.

 
În cadrul ședinței au fost discutate si identificate soluții pentru ca cele patru zile de festival să se desfășoare in condiții de siguranță pentru toți participanții.
 
Citește și:
Gruparea Mobilă de Jandarmi Constanța și a deschis porțile pentru copii Zi plină de bucurie și experiențe inedite pentru sute de copii (FOTO)

Neversea 2023! Au mai rămas câteva zile până la cel mai mare festival de la malul mării!

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii