Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul județului Constanța, Silviu Coșa ​„Ca perfect pot spune că 2023 a fost anul întoarcerii depline la normalitate“ (VIDEO)

ro

31 Dec, 2023 14:53 975 Marime text
Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj către constănțeni la finalul anului 2023. 

„Ca perfect pot spune că 2023 a fost anul întoarcerii depline la normalitate. O normalitate muncită! O normalitate cu peste 400 de activități de control coordonate de Instituția Prefectului, cu peste 30.000 de acte ale primăriilor verificate din punct de vedere al legalității, cu peste 200 de colegii prefecturale, comitete pentru situații de urgență sau comisii de dialog social, toate având un scop unic - siguranța cetățeanului!

În plus prin implicare în viața comunității, printr-o comunicare onestă, permanentă, prin colaborare cu armata și cu autoritățile locale, am căutat să cresc gradul de încredere în instituțiile statului, adică în acei oameni, vecini, prieteni, colegi, cunoscuți care activează în învățământ, în sănătate sau în administrația publică, pentru că numai astfel la sfârșitul noului an vom putea, din nou, să ne privim deschis în ochi atunci când ne urăm La mulți ani!“ - a transmis prefectul Județului Constanța, Silviu Coșa. 



Citește și: 

ZIUA LIVE. Grup de lucru pentru modificarea legislațieiPrefectul județului Silviu Coșa declară război vizei de flotant!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii