Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

2023-2024 Mesajul lui ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, de Anul Nou (VIDEO)

ro

31 Dec, 2023 17:00 1235 Marime text
 
 
 
  • „Să avem cu toții pace, prietenie și dragoste între noi! Vă doresc un an cu mult belșug și cu lumină, cum spune urarea. Belșugul să înceapă în sufletele noastre prin credință, rugăciune, dragoste și iertare și să continue înfăptuirile noastre, să facem mai mult decât în anul 2023, care tocmai s-a încheiat“.
 
ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, a transmis un mesaj cu prilejul Noului An, pentru constănţenii ortodocşi.
 

„Este cumpăna anilor, iubiți credincioși, iubiți români din țară și din pretutindeni! Să întâmpinăm noul an cu gânduri frumoase, cu credință, cu rugăciune, cu pace, cu dragoste! Lăsăm în urmă un an care a avut și bucurii și greutăți și multă zvonistică și multe lucruri care se lămuresc! Dorim ca noul an să ne aducă mai multă lumină în sufletele noastre! Noul an este început cu Sărbătoarea Sfântului Vasile și punerea numelui Domnului nostru Iisus Hristos. Să ne facem și noi din numele nostru de creștin un nume curat, un nume purtător de har și în noul an să lucrăm mai intens pentru sufletele noastre, pentru viața cea curată! Să avem cu toții pace, prietenie și dragoste între noi! Vă doresc un an cu mult belșug și cu lumină, cum spune urarea. Belșugul să înceapă în sufletele noastre prin credință, rugăciune, dragoste și iertare și să continue înfăptuirile noastre, să facem mai mult decât în anul 2023, care tocmai s-a încheiat. La mulți ani tuturor!“.

  
Citește și
 
IPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului – „Să petrecem Crăciunul în bucurie, în dragoste, în familie, așa cum se cuvine“ (VIDEO)

 
               
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii