Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Coșa „După vizita de lucru pe care am făcut-o din nordul, până în sudul litoralului, pot spune că românii se vor simți relaxați și în siguranță pe litoral“

ro

15 Apr, 2022 10:00 1022 Marime text
Sezon estival, foto: Facebook/ Silviu Coșa
Cu pași repezi se aprilie sezonul estival! 

Prefectul Silviu Coșa a făcut o postare pe pagina de socializare unde a precizat că hotelierii au continuat să investească în perioada pandemică grea prin care am trecut cu toții.

Guvernul a ajutat, prin măsuri financiare, industria ospitalității și va continua cu măsurile de sprijin și în acest an. „Sprijin pentru România” înseamnă 17,3 miliarde de lei, jumătate din fonduri europene, bani care vor merge și spre susținerea investițiilor efectuate de sectorul privat sau către IMM-urile în dificultate., a precizat Coșa pe pagina de socializare. 


Postarea completă de pe pagina de socializare a prefectului 

 

Parcă niciun alt domeniu nu a dat dovadă de atât de multă reziliență, precum sectorul HoReCa. Doi ani grei de pandemie, cu restricții severe, urmat de zeci de coduri portocalii de furtună și acum o invazie brutală a unei țări vecine.

Cu toate acestea, hotelierii au continuat să investească. Guvernul a ajutat, prin măsuri financiare, industria ospitalității și va continua cu măsurile de sprijin și în acest an. „Sprijin pentru România” înseamnă 17,3 miliarde de lei, jumătate din fonduri europene, bani care vor merge și spre susținerea investițiilor efectuate de sectorul privat sau către IMM-urile în dificultate.

La nivelul Instituției Prefectului, vom continua, prin intermediul Grupului de lucru pentru turism, să monitorizăm modul în care toți reprezentanții statului își fac treaba în acest sezon estival. Vom urmări, de asemenea, ca autoritățile locale să își bifeze obiectivele trecute în planurile de pregătire a sezonului estival. Pentru că turiștii trebuie să se bucure de relaxarea pe care au plătit-o, iar operatorii din turism să fie feriți de abuzuri.

După vizita de lucru pe care am făcut-o ieri, din nordul, până în sudul litoralului, pot spune că românii se vor simți relaxați și în siguranță pe litoral., a transmis prefectul Coșa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii