Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări importante din partea Autorității Navale Române despre suplimentarea parcului auto

ro

10 Jul, 2024 20:40 652 Marime text
Deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a Ordinului ministrului transporturilor și infrastructurii pentru stabilirea parcului auto normat al Autorității Navale Române are ca scop calibrarea parcului auto al Autorității Navale Române în funcție de necesar, informează ANR într-un comunicat de presă. 

„Astfel, dorim suplimentarea  acestui parc auto cu 10 autovehicule pentru a răspunde cerințelor operaționale crescute și pentru a îmbunătăți eficiența activităților instituției.
În prezent, Autoritatea Navală Română deține un parc auto format din 81 autoturisme pentru inspecții și control și 5 autospeciale cisterne de transport combustibil.
Acest număr de autovehicule, stabilit în anul 2006, nu mai corespunde necesităților actuale ale ANR.
Subliniem că autovehiculele aflate în proprietatrea ANR sunt monitorizate prin GPS, ceea ce exclude folosirea acestora în scopuri personale, așa cum a fost speculat.
Totodată, pe durata concediilor de odihnă, autoturismele sunt staționate la sediul instituției“ - au precizat reprezentanții ANR.

În acest moment, se dorește doar stabilirea cadrului legal pentru suplimentarea pe viitor a parcului auto necesar.

„În momentul în care se va decide achiziționarea acestor autovehicule, procedura se va desfășura conform legislației în vigoare.
Autoritatea Navala Română este o instituție publică finanțată integral din venituri proprii.
Aceste clarificări sunt necesare pentru a preveni dezinformările și pentru a asigura o corectă informare a publicului. Autoritatea Navală Română își reafirmă angajamentul față de transparență și responsabilitate în toate acțiunile sale“ - au mai menționat reprezentanții ANR

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii