Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări importante ale Primăriei Municipiului Constanța despre proiectul de regenerare a Parcului Tăbăcărie

ro

21 Jul, 2023 11:12 3349 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaMUNICIPIUL CONSTANŢA, titular al proiectului: „Regenerarea spațiului verde în zona Parc Tăbăcărie, pe malul lacului Tăbăcărie din Municipiul Constanţa” anunţǎ publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Regenerarea spațiului verde în zona Parc Tăbăcărie, pe malul lacului Tăbăcărie din Municipiul Constanţa” propus a fi amplasat în municipiul Constanța, zona Parc Tăbăcărie, județul Constanța.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, str. Unirii nr. 23, Constanţa, judeţul Constanţa, în zilele de luni-vineri, între orele 09:00-13:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmc.anpm.ro .

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Citește și: 

Mizerie de nedescris! Așa arată apa din lacul Tăbăcărie în zona Pescărie Mamaia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii