Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanța Sud Agigea Premergătoare pentru copii susceptibile a fi contrafăcute, ridicate de polițiști

ro

24 Sep, 2021 15:25 1601 Marime text
  • Poliţiştii de la transporturi maritime au ridicat, în vederea indisponibilizării, 30 de premergătoare, mărfuri susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 12.000 de lei.
În cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, polițiștii de la transporturi maritime au verificat un container, sosit în Portul Constanța Sud Agigea, iar în urma acțiunii au fost descoperite mărfuri susceptibile a fi contrafăcute.

Politiști din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanța, împreună cu specialişti ai Biroului Vamal Constanţa Sud, au identificat, într-un container sosit din China, pentru o societate comercială din localitatea Bragadiru, 30 de premergătoare sub forma unor mașinuțe, având aplicate însemne ale unei mărci înregistrate, mărfuri susceptibile de a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcii respective.

Bunurile, în valoare de aproximativ 12.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de mărfuri contrafăcute, conform Legii 84/1998.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii