Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Școala altfel” la Jandarmeria Tulcea (FOTO)

ro

29 Mar, 2023 14:50 1158 Marime text

Astăzi, premergător zilei de 3 Aprilie, când vom sărbători Ziua Jandarmeriei Române,  la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea s-a desfășurat Ziua Porților Deschise. 

Elevii Liceului de Arte G.Georgescu din municipiul Tulcea au ales să-și petreacă o zi din cadrul programului Școala Altfel alături de jandarmii tulceni.,transmite Jandarmeria Tulcea. 

Copiii au fost întâmpinați de jandarmi, fiindu-le prezentate tehnica și materialele din dotare, uniformele și echipamentele specifice misiunilor, dar și autospecialele de intervenție și patrulare.

Vizita s-a încheiat cu exercițiile demonstrative specifice cu câinii de serviciu, mult așteptate de copii. Aceștia și-au demonstrat abilitățile, prin executarea exemplară a comenzilor primite de la conductorii lor, iar ca recompensă, câinii de serviciu au primit o provocare din partea copiilor, aceea  de a-și demonstra forța și rezistența printr-un joc de tras frânghia la care au participat și copiii. Provocarea s-a dovedit a fi una distractivă încheiată cu multe râsete. ,mai transmite sursa citată. 

Astăzi, Jandarmeria Tulcea și-a făcut cunoscută activitatea copiilor printr-o misiune educativă,  aceștia având ocazia să se familiarizeze cu rolul instituției, misiunile și tehnica jandarmilor.


foto: Jandarmeria Tulcea 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii