Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanţa Sud Agigea. Articole vestimentare în valoare de aproximativ 1.700.000 lei, confiscate

ro

11 Feb, 2021 12:21 1414 Marime text
  • Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, împreună cu lucrătorii vamali, bunuri vestimentare în valoare de aproximativ 1.700.000 lei, într-un automarfar sosit din Turcia cu feribotul, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
În data de 08.02.2021, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat la controlul amănunțit efectuat de către lucrătorii vamali din cadrul Biroului Vamal Constanța Sud la un automarfar cu semiremorca sosit din Turcia, cu feribotul, care avea ca destinatar o societate comercială din Ungaria.

În urma controlului, au fost descoperite 7.969 articole vestimentare ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în data de 08.02.2021, poliţiştii de frontieră s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 1.700.000 lei.

Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii