Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Port Constanţa Sud Agigea Jucării contrafăcute, descoperite într-un container sosit din China

ro

26 Aug, 2020 10:53 1382 Marime text
  • Jucării susceptibile a fi contrafăcute, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China, 288 bucăţi mașinuțe din plastic, susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 25.08.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului de Prevenire şi Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere din cadrul Gărzii de Coastă, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud, au participat la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială din R. Moldova.


În urma controlului, au fost descoperite 288 bucăți mașinuțe din plastic cu radio comandă, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Bunurile, în valoare de aproximativ 27.878 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii