Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii locali din Constanța vor avea normă de hrană (DOCUMENT)

ro

27 May, 2023 15:30 2069 Marime text

A fost o ședință de Consiliu Local cu ecou, ieri, 26 martie, la Constanța.
 
Una dintre cele mai importante decizii a fost revocarea din funcția de viceprimar a lui Florin Cocargeanu.
 
Însă, pe ordinea de zi s-a aflat și un proiect de hotărâre care a vizat Poliția Locală, fiind mai precis vizată norma de hrană a lucrătorilor.
 
Este vorba despre proiectul de hotărâre nr. 244/2023 privind acordarea normei de hrană personalului din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa. Proiectul aprobat de consilierii locali l-a avut ca iniţiator pe primarul Vergil Chițac.

Potrivit documentului, se aprobă acordarea normei de hrană personalului din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, sub forma unei indemnizații, valoare neimpozabilă: norma nr. 1, potrivit anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 26/1994 în valoare de 36 lei/zi; norma nr. 6, potrivit anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 26/1994 în valoare de 48 lei/zi; norma nr. 12 "B", potrivit anexei nr. 1 la Ordonanța Guvernului nr. 26/1994 în valoare de 5 lei/zi, ca normă suplimentară pentru personalul poliției locale care lucrează în ture sau schimburi.  

Norma de hrană se acordă pentru zile calendaristice. 

În secțiunea Documente a materialului puteți consulta hotărârea. 


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii