Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii de imigrări continuă acțiunile pentru siguranța cetățenilor în perioada minivacanței de intrare în noul an

ro

30 Dec, 2023 12:31 645 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Inspectoratul General pentru Imigrări
  • Polițiștii de imigrări rămân în continuare la datorie și acționează la nivel național, pentru siguranța cetățenilor în perioada minivacanței prilejuită de anul nou.
     
Polițiștii de imigrări rămân în continuare la datorie și acționează la nivel național, pentru siguranța cetățenilor în perioada minivacanței prilejuită de anul nou, transmite un comunicat din partea Inspectoratului General pentru Imigrări.

Polițiștii vor avea în vedere creșterea gradului de siguranță al cetățeanului, combaterea migrației ilegale, precum și intensificarea acțiunilor și controalelor în mediile frecventate de străini. 

Controlul permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor, combaterea migraţiei ilegale şi a muncii nedeclarate, rămân în continuare acţiunile prioritare ale poliţiştilor de imigrări, care contribuie la creşterea gradului de siguranţă al cetăţeanului.

De asemenea, polițiștii de imigrări rămân în continuare la datorie și acționează atât cu forțe proprii cât și în cooperare cu celelalte structuri cu atribuții în domeniu, pentru că ne dorim ca această perioadă să se desfășoare în condiții de siguranță, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IGI: Peste 100 de activități specifice de control desfășurate de polițiștii de imigrări din Botoșani în cele 11 luni ale acestui an 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii