Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițist și în timpul liber! Un agent de la Poliția Rutieră Constanța a intervenit în ajutorul victimei unui accident rutier

ro

11 Jul, 2023 14:35 1191 Marime text
Foto: IPJ ConstanțaUn polițist din cadrul IPJ Constanța, aflat în timpul liber, a intervenit în ajutorul victimei unui accident rutier petrecut în municipiul Constanța. Mai mult, agentul de poliție a dirijat circulația în zonă până la sosirea colegilor de la Poliția Rutieră. 

 

„Era în jur de ora 14.00 când colegul nostru, Grigore Anthonyo Raul, agent de poliție în cadrul Serviciului Rutier, se îndrepta spre casă. Ieșise din schimbul 1 și era liber.
 
La intersecția dintre străzile Olteniei și Sarmisegetuza, a oprit brusc autoturismul și a coborât în fugă. Tocmai avusese loc un accident rutier între două autoturisme.

O femeie zăcea pe asfalt, lovită în urma impactului. Colegul nostru a apelat imediat numărul de urgență 112 și a cerut sprijinul colegilor.

Apoi s-a apropiat de victimă, a pus în practică ceea ce învățase la cursul de prim-ajutor, a așezat-o în poziție de siguranță și i-a acordat primele îngrijiri medicale până la sosirea echipajului SMURD.

Pentru că circulația în zonă se desfășura cu dificultate, iar el se afla în uniforma de serviciu, Raul a dirijat traficul până la sosirea colegilor lui de la Serviciul Rutier.

Bravo, Raul! Suntem mândri de tine  !“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța. 

Citește și: 

UPDATEMai multe persoane rănite într-un accident la intrare în municipiul Constanța, dinspre Cumpăna (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii