Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Română Cuțite, macete, săbii și topoare au fost găsite în percheziții efectuate la Ploiești

ro

03 Oct, 2023 15:25 710 Marime text

Sursa foto: Poliția Română
 
  • 16 persoane, cu vârste între 18 și 45 de ani au fost reținute de polițiști
  • În urma a 16 percheziții, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, patru pistoale neletale supuse autorizării și un pistol de tip air soft, mai multe cuțite, macete, săbii, topoare, dar și alte obiecte folosite la activitatea infracțională. 
 
Conform Poliției Române, în noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c., în jurul orei 02.00, membrii a două familii din Ploiești s-au întâlnit într-un parc din zona de Vest a municipiului, unde s-au folosit  mai multe obiecte contondente (bâte, săbii, topoare, macete), dar și de arme de foc, în scopul intimidării reciproce.

Totodată, aceștia au distrus caroseria unui autoturism și au tulburat grav ordinea și liniștea publică.

De asemenea, la data de 25 septembrie a.c., în jurul orei 06.00, membrii ai acelorași familii s-au întâlnit în zona centrală a municipiului Ploiești, unde, cu ajutorul obiectelor contondente, au distrus caroseria unui alt autoturism, adaugă sursa menționată.

„În urma celor 16 percheziții, au fost ridicate mai multe telefoane mobile, patru pistoale neletale supuse autorizării și un pistol de tip air soft, mai multe cuțite, macete, săbii, topoare, dar și alte obiecte folosite la activitatea infracțională. Polițiștii au acționat în filtre rutiere, verificând astfel peste 50 de autovehicule, și au fost legitimate 65 de persoane”, declară polițiștii.


În cadrul activităților, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, în valoare de aproximativ 4.190 de lei.

Totodată, au fost retrase 4 certificate de înmatriculare și a fost reținut un permis de conducere, încheie sursa.

În cadrul acțiunii, au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Rutier, dar și polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic.
 
 
 Citește și

Zeci de percheziții în Constanța pentru trafic de minori și proxenetism
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii