Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Constanța Echipa de control va verifica aceleași platforme, timp de o săptămână! (FOTO)

ro

20 Sep, 2023 14:25 1396 Marime text


Echipa de control Polaris a fost pe teren și ieri seara, pentru a verifica conținutul recipientelor din cartierele de blocuri. Aceștia au verificat, cu atenție, conținutul celor 22 de platforme pentru colectarea deșeurilor reziduale și reciclabile, pe care le-au fost verificate și în noaptea precedentă. Din păcate, deșeurile precolectate de populație, de la aceste platforme, au fost integral amestecate și, din nou, pe aceste platforme au fost lipte etichete și nu s-a ridicat niciun container.
 
Timp de o săptămână, echipa de control va verifica aceleași platforme pentru a determina gradul de conștientizare privind colectarea separată și comportamentul populației care depozitează deșeurile la aceste platforme.
 
!!ATENȚIE!! Ce SE DEPOZITEAZĂ în recipientele pentru deșeuri reziduale (recipientele metalice și pubelele negre)?
 
Resturi alimentare (mâncare gătită, carne, ouă, lactate); absorbante, șervețele, scutece, tampoane, hârtie igienică folosită; conținutul sacului de la aspirator; veselă de porțelan/ceramică/ geamuri sparte; excremente ale animalelor de companie.
 
NU SE DEPOZITEAZĂ în containerele metalice și pubelele negre:
 
- Deșeuri reciclabile (hârtie, carton, plastic, metal, aluminiu, sticlă).
- Deșeuri rezultate din construcții și demolări; pâmânt, nisip, pietriș.
-DEEE (deșeuri DE ECHIPAMENTE electrice, electronice, electrocasnice): aspiratoare, telefon mobil, consolă de jocuri, biguduri electrice, lămpi, mixer, fier de călcat), acumulatori, baterii, anvelope.
-Deșeuri textile.


foto: Polaris M Holding 


Citește și

Angajații Polaris au început verificarea conținutului pubelelor în zona de case. Ce nereguli au fost constatate (GALERIE FOTO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii