Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 20.000 de turisti, pe litoral, de 1 Mai

ro

01 May, 2009 23:46 1168 Marime text
Peste 20.000 de turişti sunt aşteptaţi la mare în minivacanţa de 1 Mai, când pe litoral vor avea loc mai multe concerte, o defilare a unor maşini de epocă, precum şi o demonstraţie a pilotului de Formula 1 David Coulthard. 

Astfel, vineri vor avea loc mai multe concerte la Mamaia. De la ora 21.00, pe plaja Cazino din staţiune vor susţine concerte formaţiile Sistem şi Simplu, precum şi Loredana şi Felicia Filip, iar la ora 23.00 va fi lansat Imnul Turismului, pe plaja Castel, manifestarea fiind organizată de Ministerul Turismului, în colaborare cu Consiliul Judeţean Constanţa, Primăria Constanţa, Primăria Mangalia şi Asociaţia "Litoral". La eveniment, care se va încheia cu un foc de artificii, va participa şi ministrul Turismului, Elena Udrea.

Sâmbătă, unul din punctele de interes ale zilei îl va constitui demonstraţia pe care o va face, la bordul unui monopost de Formula 1, David Coulthard, unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi de Formula 1. Evenimentul va avea loc între orele 14.00 - 17.00, în centrul staţiunii Mamaia. Apoi, va urma o defilare a unor maşini de epocă pe traseul Mamaia-Cazino Constanţa-Mamaia. Seara sunt programate noi concerte, acestea urmând să fie susţinute de către Crush şi Alexandra Ungureanu, Blaxy Girls, Alex şi Morandi, pe plaja din dreptul Cazinoului din Mamaia.

Evenimente similare vor fi organizate şi pentru turiştii care vor veni în sudul litoralului. Astfel, vineri şi sâmbătă ei vor avea parte de concerte susţinute de mai mulţi DJ-ei din ţară şi din străinătate pe o scenă amplasată în centrul staţiunii Neptun. De asemenea, o paradă a maşinilor de epocă se va desfăşura şi în Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului.

Reprezentanţii Asociaţiei Litoral estimează că în aceste zile se vor afla la mare peste 20.000 de turişti.

Sursa: www.mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii