Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 100 de oameni, pe plaja Vadu, la Ziua Delfinului (GALERIE FOTO)

ro

10 Aug, 2022 14:31 1554 Marime text
Imagini de la eveniment, foto: ONG Mare Nostrum În acest an, Ziua Delfinului a adunat peste 100 de oameni, pe plaja de la Vadu, cei mai mulți dintre ei copii. Aceștia au acceptat toate provocările ONG Mare Nostrum și au învățat prin joacă, mai multe informații despre speciile de plante din zona protejată, despre delfini, precum și despre tipurile de deșeuri marine existente.
 

Tot de Ziua Delfinului, colegii noștri au realizat o campanie de informare pe plaja Vadu, legată de importanța menținerii curățeniei pe plajă, în cadrul proiectului VADUrabil. 


Evenimentul Ziua Delfinului, eveniment cu tradiție pentru ONG Mare Nostrum a adunat pe plaja Vadu peste 100 de oameni, atât copii, cât și turiști aflați în zonă. În acest an, provocarea ONG Mare Nostrum a fost de a-i determina pe participanți să accepte 3 provocări, pentru a câștiga premiile eco disponibile, de la jucării, paie metalice, până la sacoșe textile și puzzle-uri.

Imagini de la eveniment, foto: ONG Mare Nostrum
Prima probă a fost un treasure hunt, în care simțurile și informațiile participanților au fost puse la încercare. Cum provocarea a fost una de echipă, participanții s-au ajutat reciproc pentru a îndeplini toate task-urile din treasure hunt, unele dinte ele destul de solicitante, precum realizarea unui castel de nisip sau găsirea unui anume tip de scoică, specifică zonei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii