Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Implicată o mașină cu numere de Ucraina Accident rutier în stațiunea Mamaia! Șoferul ucrainean băut a sărit peste sensul giratoriu și a intrat într-o mașină care circula regulamentar (FOTO+VIDEO)

ro

29 May, 2023 08:08 6671 Marime text
 

Un accident rutier s-a produs după miezul nopții,  în jurul orei 01.15, stațiunea în Mamaia, zona Hotel Nyota.

A fost vorba despre o mașină  cu numere de Ucraina care a sărit peste sensul giratoriu și a intrat pe contrasens într-o mașină care circula regulamentar.
 
La fața locului intervenit poliția rutieră și un echipaj smurd și un echipaj SAJ. 

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 01.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, s-a produs un accident rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme care circulau din sensuri opuse, fiind conduse de doi bărbați, de 40 de ani, respectiv 24 de ani.

Conducătorii auto au fost testați cu apartul etilotest, în cazul bărbatului de 39 de ani rezultatul fiind 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt fiind negativ.

Ulterior, bărbatul de 39 de ani a fost condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii