Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții la Constanța! Trei bărbați, reținuți pentru proxenetism. Ar fi racolat femei, pe care ulterior le-ar fi determinat să se prostitueze

ro

09 Feb, 2022 14:22 1914 Marime text
  • Reținuți pentru proxenetism


La data de 8 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au identificat 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 34 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.


Astfel, cei 3 sunt suspectați că, începând din anul 2020, ar fi racolat femei, pe care ulterior le-ar fi determinat să se prostitueze, în municipiul Constanța, în interesul lor patrimonial, informează IPJ Constanța. 


La aceeași dată, polițiștii de investigații criminale au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cu valoare probatorie, precum și 6 autoturisme.


Cei 3 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă


Potrivit aceleiași surse, în cursul zilei de astăzi, aceștia urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propuneri corespunzătoare.


Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, precum și de sprijinul Serviciului Criminalistic, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Poliției municipiului Constanța. 


Sursa foto cu rol liustrativ: IPJ Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii