Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pentru a salva Forte Life“ Sediul societăţii Forte Games SRL şi vila proprietarilor, scoase la vânzare (galerie foto)

ro

05 Aug, 2015 00:00 4848 Marime text
Forte Life, cunoscut ca un local în care poţi consuma preparate sănătoase, proaspete şi, totodată, unde poţi participa la diferite evenimente, ar putea fi vândut.
 
„Pentru a salva Forte Life de la vânzare“, aşa cum se arată într-un anunţ postat pe pagina de Facebook Social HUB Forte Life, proprietarii au decis să scoată la mezat casa şi două spaţii comerciale, situate în complexul Dacia. „Vă rugam să daţi share, pentru că, aşa cum pentru noi această casă este Home Sweet Home, suntem siguri că undeva există o familie care şi-o doreşte şi care va fi fericită în Home Sweet Home“, spun proprietarii imobilului, în anunţul postat pe Facebook. Este vorba despre o vilă parter, plus mansardă, cu amprentă la sol de 132 mp. Subsolul, cu trei camere, are 50 de mp. La parter sunt amplasate un living, o bucătărie, camera centrală, o toaletă de serviciu şi un dormitor cu baie. Etajul este compus din trei dormitoare, două băi şi două dressing-uri. Vila este dotată cu o centrală Viessman în condensare şi încălzire în pardoseală Rehau. Imobilul, care a fost construit între 2005 şi 2006, are un teren de 340 mp, deschidere de 14 metri, loc de parcare în curte pentru două maşini şi poartă cu acţionare din telecomandă. „Este o construcţie din cărămidă şi structură de beton armat, acoperită cu tablă, izolaţie 10 cm polistiren pe exterior şi 20 cm pe tavan. Se vinde mobilată cu mobilă de la Yuka Mobili“, se menţionează în anunţ. Vila este situată pe strada Salcâmilor din Constanţa. Acelaşi proprietar mai vinde două spaţii comerciale, situate în Constanţa, bulevardul Tomis nr. 235, Complex Dacia. Unul dintre spaţii are o suprafaţă de 230 mp, iar celălalt, 90 mp. Preţul este de 1.000 euro/mp. „Deocamdată, nu avem un plan sigur. Aceasta nu este o afacere. Este mai degrabă o pasiune din dorinţa de a determina oamenii să mănânce sănătos. Acum, afacerea încă nu merge bine şi suntem în căutarea unei soluţii“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Marius Robert Dinu, reprezentant al Forte Life.

Ce spune Registrului Comerţului

Forte Life funcţionează pe societatea Forte Games SRL. Potrivit Registrului Comerţului, consultat pe data de 4 august 2015, Forte Games SRL a fost înfiinţată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Tomis nr. 235, Complex Dacia, etaj 1. Firma, care se ocupă de „alte activităţi recreative şi distractive“, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Anca Mihaela Dinu, născută pe 18.10.1972, în Constanţa.
 
https://www.facebook.com/fortelife.ro?fref=ts

Citeşte şi

La Forte Life, mâncarea sănătoasă şi evenimentele social-culturale se împletesc de minune (galerie foto)
 
„Crezi că Jumătatea TA există?”: O seară de speed dating în Constanța te poate face să îți cunoști perechea
 
Atelier de gătit cu hrană vie la Constanța cu Raw Chef Ștefan Niță
 
„Iubeşte-mă cât viaţa”, la Forte Life din Constanţa

Spectacol interactiv dedicat copiilor: „Hansel şi Gretel”, la Forte Life din Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii