Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peluzele din municipiul Constanța vor beneficia de gazon. Primăria organizează licitație. Care sunt condițiile de participare?

ro

28 Sep, 2020 00:00 1126 Marime text
  • Primăria Constanța organizează achiziție pentru furnizare seminţe de gazon pentru îmbunătăţirea aspectului estetic al spaţiilor verzi urbane
  • Valoarea estimată fără TVA: 44.880,40 lei fără TVA
  • Ofertanții trebuie să dețină autorizație pentru producerea semințelor și materialului săditor


Primăria Constanța organizează achiziție pentru furnizare seminţe de gazon, destinate pentru refacerea peluzelor din municipiul Constanța pentru îmbunătăţirea aspectului estetic al spaţiilor verzi urbane.

Valoarea estimată fără TVA: 44.880,40 lei fără TVA. Modalitatea de achiziționare a produselor se va realiza pe bază de contract.
Data limită primire oferte: 02.10.2020, ora 23:59.

Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferte conform prezentului anunț și a caietului de sarcini anexat pe adresa de e-mail: ionela.popa@primaria-constanta.ro.
Ofertanții pot solicita clarificări anterior depunerii ofertelor, până la data de 30.09.2020 ora 10:00.

Ofertanții trebuie să dețină autorizație pentru producerea semințelor și materialului săditor vizată anual şi vabilă pentru obiectul contractului (copie lizibilă faţă / verso semnată de ofertant ce poartă menţiunea ,,conform cu originalul’’.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii