Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:06 05 12 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA premiază excelenţa în afaceri Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa, pe 2018, la cea de-a XXVI-a ediţie

ro

15 Oct, 2019 00:00 1488 Marime text
Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în data de 31 octombrie 2019, cea de-a XXVI-a ediţie a festivităţii Topul judeţean al societăţilor din judeţul Constanţa 2018, cel mai important eveniment anual al comunităţii de afaceri din judeţul Constanţa.
 
Acest eveniment exclusivist este dedicat oamenilor de afaceri şi managerilor din cadrul firmelor care au obţinut cele mai bune rezultate în anul 2018.
 
La festivitate vor participa peste 450 de persoane, oameni de afaceri, oficialităţi centrale şi locale, reprezentanţi ai corpului diplomatic acreditaţi la Constanţa, reprezentanţi ai partenerilor şi ai sponsorilor care vor sprijini organizarea evenimentului. Va fi o seară specială pentru participanţi, cu un program artistic atrăgător, delicatese culinare şi o tombolă cu premii surpriză.
 
Conducerea CCINA va premia firmele constănţene situate pe primele trei locuri si va acorda trofee de excelenţă unui număr de 80 de societăţi care au ocupat, fără întrerupere, primul loc în topul judeţean în ultimii 5 ani (2014, 2015, 2016, 2017, 2018). Metodologia pe baza căreia sunt clasificate companiile este unică pentru întreg Sistemul Cameral şi poate fi consultată pe www.ccina.ro.
 
Clasificarea s-a realizat după domeniul principal de activitate, reflectat de codul CAEN de patru cifre al activităţii efectiv desfăşurate preponderent şi declarate, pe propria răspundere, în situaţiile financiare pentru anul anterior. S-au luat în considerare şapte domenii principale de activitate.
 
Pe primele trei locuri în acest top s-au clasat 1.510 societăţi, incluse în catalogul tipărit, clasificate în cadrul fiecărui subdomeniu de activitate. De asemenea, catalogul include şi clasamentele cuprinzând primele 100 de firme, după cifra de afaceri şi după profitul din exploatare. Topul judeţean al societăţilor clasate pe primele 5 locuri cuprinde 2.059 de firme, iar pe primele 10 locuri s-au clasificat 2.938 firme, care se vor regăsi în versiunea electronică a catalogului.
 
De asemenea, 455 de firme din judeţul Constanţa vor fi premiate şi la Topul naţional, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie a României. Dintre acestea, 170 firme sunt clasate pe primele 3 locuri, din care: 61 firme pe primul loc, 59 firme pe locul 2 şi 50 firme pe locul 3.
 
Festivitatea de premiere va fi urmată de un program artistic diversificat, de ridicat nivel calitativ, oferit de organizatori participanţilor la acest eveniment.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii