Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pavilionul Expozițional Constanța, hub umanitar pentru cetățenii ucraineni ajunși la Constanța

ro

21 Mar, 2022 16:06 1120 Marime text
Pavilionul Expozițional Constanța, Hub umanitar pentru refugiații ucraineni. Foto: Primăria ConstanțaHub-ul umanitar de la Pavilionul expozițional este locul spre care se îndreaptă aproape toți cetățenii ucraineni ajunși în Constanța. Aici găsesc alimente, haine, produse de igienă, dar și vorbe bune, informații și sprijin moral.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, voluntarii muncesc de dimineața până seară, sortează și organizează toate donațiile primite. Au renunțat la propriul confort pentru binele semenilor.

„Nevoile sunt mari în continuare, oamenii care fug de atrocitățile războiului sunt mulți, de aceea, dacă puteți să ajutați, vă așteptăm zilnic la Pavilionul Expozițional, bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08:00-20:00.

Ieri s-au terminat produsele de igienă, au mai rămas puține alimente și produse pentru copii și bebeluși, de fructe este nevoie în permanență.

Pentru detalii suplimentare privind donațiile, puteți suna sau trimite un mesaj la numărul de telefon 0799.400.358, folosit inclusiv în aplicația WhatsApp.

0737.552.271 este numărul de telefon la pot apela persoanele care au nevoie de spații de cazare sau cei care vor să găzduiască refugiați“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.


Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii