Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru persoane, cercetate pentru traficul de droguri, în Craiova

ro

19 Jan, 2024 13:50 716 Marime text
Sursa foto: Poliția Română



 
  • Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Craiova, au documentat activitatea infracțională a 4 persoane cercetate pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată și efectuare fără drept de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, potrivit Poliției Române.

Din cercetările efectuate a rezultat că, pe parcursul anului 2023, aceștia ar fi deținut și comercializat, în mod repetat, droguri de risc (canabis) și substanțe cu efect psihoactiv către consumatori din județul Dolj.

„La data de 17 ianuarie 2024, unul dintre bărbați a fost prins în flagrant delict, în municipiul Craiova, în timp ce ar fi transportat, conform indicațiilor primite de la un alt bărbat, un colet care ar fi provenit din Spania și în care s-ar fi aflat peste 2 kilograme de canabis, destinate comercializării”, spun polițiștii.
Ulterior, în continuarea cercetărilor, au fost puse în executare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova, fiind descoperite şi ridicate fragmente vegetale uscate (canabis), țigări confecționate artizanal, un pistol cu aer comprimat, mai multe telefoane mobile, precum și alte mijloace de probă, conform sursei citate.

La data 18 ianuarie 2024, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 4 persoane.

„În cursul zilei de ieri, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, a dispus arestarea preventivă a trei persoane și măsura controlului judiciar față de cea de-a patra. Cu privire la măsura controlului judiciar, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova au formulat contestație”, menționează Poliția Română.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliţia Române.
 
Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Grupării Mobile de Jandarmi Craiova.
 
Citește și
Trei bărbați urmăriți național, depistați de polițiști. Unul dintre aceștia a fost găsit în Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii