Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei bărbați urmăriți național, depistați de polițiști. Unul dintre aceștia a fost găsit în Constanța

ro

19 Jan, 2024 13:39 601 Marime text



 
  • La data de 18 ianuarie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Serviciul de Investigații Criminale au acționat pentru depistarea persoanelor care se sustrag urmăririi penale sau executării unei măsuri privative de libertate, potrivit unui comunicat al Poliției Române.
 
Astfel, în urma activităților specifice desfășurate de către polițiști, au fost depistate trei persoane, urmărite național.
 

„La o adresă din Sectorul 3, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, împotriva căruia, la data de 17 ianuarie 2024, Tribunalul București a emis un mandat de executare a pedepsei, fiind condamnat la 5 ani și 4 luni de închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și trafic de droguri”, arată comunicatul.

 
De asemenea, un bărbat  de 53 de ani a fost depistat la o altă adresă din Capitală, pe numele acestuia fiind emis, de către Tribunalul Constanța, la data de 17 ianuarie 2024, un mandat de arestare preventivă. Cel în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și exploatarea cerșetoriei.
 
Totodată, întrucât existau date și indicii că un alt bărbat urmărit s-ar ascunde într-o localitate din județul Constanța, polițiștii Capitalei au întreprins o serie de activițăti investigativ-operative, acesta fiind depistat într-o clădire aflată în construcție, din județul menționat. La nivelul Serviciul de Investigații Criminale, se afla în lucru mandatul de executare a pedepsei închisorii, emis la data de 20 noiembrie 2023, de către Judecătoria Sectorului 6, împotriva bărbatului în vârstă de 43 de ani, acesta fiind condamnat la 2 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism, conform sursei.
 
În cea din urmă situație, acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.
 
Cei trei bărbați au fost încarcerați într-un penitenciar.
 
Citește și
Șase persoane urmărite la nivel internațional, aduse în țară de polițiști
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii