Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcare supraetajată, construită pe Aleea Argeș în cartierul Tomis Nord din Constanța

ro

12 Mar, 2024 15:13 785 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaPe aleea Argeș din cartierul Tomis Nord va fi construită o parcare supraetajată. 

Potrivit Primăriei Constanța, noua parcare va deservi una dintre cele mai aglomerate zone din cartierul Tomis Nord. Situată în apropierea blocului V3, parcarea va avea un regim de înălțime pe 4 niveluri( S+P+4E) și o terasă circulabilă și va fi construită pe o suprafată de 1113 mp. Vor fi amenajate 111 locuri de parcare. Investiția este realizată de Primăria Constanța, prin SC Confort Urban.

„În acest moment, se realizează cercetarea arheologică, în vederea obținerii avizelor necesare pentru demararea lucrărilor. Pentru siguranța utilizatorilor, parcarea va fi dotată cu sistem de supraveghere video, sistem de control acces și instalații de detecție, semnalizare și avertizare incendiu.

Spațiul din proximitatea parcării va fi reamenajat. Se vor construi alei pietonale, se vor reabilita suprafețele carosabile iar zona va beneficia de noi spații verzi.

Realizarea investiției va aduce o îmbunătățire a calității vieții locuitorilor din zonă, aceștia beneficiind de spații suplimentare de parcare“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Citește și. 

Trecerea de pietoni de la Piața Brotăcei, desființată. Ce planuri are Primăria Constanța?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii