Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pandemia a accelerat digitalizarea României. Ziua lucrătorului bancar

ro

04 Jun, 2021 11:04 1384 Marime text
  • Ziua lucrătorului bancar are o semnificație pentru toți cei ce activează în industria bancară.
  • În societatea contemporană, este de neconceput activitatea noastră cotidiană fără utilizarea diverselor produse și servicii bancare.
Pandemia de coronavirus a accelerat digitalizarea României: plățile cu cardul au crescut semnificativ, iar numeroase bănci și instituții de stat permit acum deschiderea de conturi sau transmiterea de documente prin canale digitale.

La data de 04 iunie este marcată Ziua lucrătorului bancar.

Ziua lucrătorului bancar are o semnificație pentru toți cei ce activează în industria bancară.

În societatea contemporană, este de neconceput activitatea noastră cotidiană fără utilizarea diverselor produse și servicii bancare. Acest sector oferă populației, agenților economici și instituțiilor bugetare tot spectrul de servicii de intermediere și incluziune bancară. 

Pentru a lucra într-o bancă, este necesar ca lucrătorul bancar să aibă un caracter echilibrat, astfel încât comunicarea cu oamenii să fie întotdeauna calmă. O calitate importantă pe care ar trebui să o dețină orice angajat al băncii este răbdarea și toleranța la stres, deoarece trebuie să perceapă calm situații neașteptate care nu sunt standarde pentru a-și păstra clienții și a câștiga o bună reputație pentru bancă.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii