Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Organizația Municipală a PSD Constanța, la ora bilanțului (GALERIE FOTO)

ro

16 Apr, 2022 16:19 2523 Marime text
Organizația Municipală a PSD Constanța: Consiliu Politic – bilanț al activității. foto: PSD ConstanțaConsiliul Politic al Organizației Municipale a PSD Constanța s-a reunit pentru a face bilanțul anului ce a trecut.

Potrivit unui comunicat al PSD Constanța, la eveniment au fost prezenți atât delegații membrilor PSD, cât și conducerea Organizației Muncipale, membrii Biroului Permanent Municipal, dar și parlamentarii constănțeni. Ne-am bucurat de prezența și recunoașterea acordate de liderii structurii județene, Felix Stroe -președintele Organizației Județene a PSD și Daniel Georgescu, prim-vicepreședintele aceleiași structuri.

„Delegații au fost informați asupra activității din perioada 2021-2022, asupra structurii organizaționale dar și despre noii membri pe care ne bucurăm să-i avem printre noi.

Totodată, în cadrul Consiliului Politic al PSD Municipiul Constanța, au fost votate hotărârile Biroului Permanent Municipal din perioada ultimului an, dar au fost trecute în revistă și demersurile întreprinse pentru a consolida cele trei structuri de bază, OFSD, TSD și OPSD, dar și pentru reorganizarea Organizațiilor Locale.

S-au stabilit direcțiile de urmat pentru perioada următoare, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung și s-a reiterat sprijinul oferit tuturor constănțenilor: oricine are o voce, iar Organizația Municipală a PSD Constanța este gata să asculte, să ajute și să ofere sprijin!“ - se arată în comunicatul PSD Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii