Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orban despre Iohannis „Într-o 'Românie Normală', cinstit ar fi fost să îşi depună demisia“

ro

24 Nov, 2021 20:43 1417 Marime text
  • El susţine că "România este condusă de acest personaj care a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României, a golit-o de legitimitate şi autoritate morală". "Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni", mai scrie Ludovic Orban pe pagina de Facebook. 

Fostul lider al liberalilor Ludovic Orban crede că, "într-o "Românie Normală", astăzi, "cinstit" ar fi fost ca preşedintele Klaus Iohannis să îşi depună demisia.


El susţine că "România este condusă de acest personaj care a prăbuşit efectiv încrederea în instituţia Preşedintelui României, a golit-o de legitimitate şi autoritate morală". "Nimeni nu scapă atunci când îşi bate joc de oameni", mai scrie Ludovic Orban pe pagina de Facebook. 


Iată postarea integrală de pe pagina de Facebook a lui Ludovic Orban 



"Ne-a mințit și a vrut să pară mumă, dar a dovedit că este ciumă ...roșie!


Trădarea lui Iohannis față de toți românii care i-au acordat încredere, la alegerile din urmă cu exact 2 ani de zile, este insuportabilă pentru oricine are o minimă demnitate și stimă de sine, pentru oricine prețuiește democrația.


E ceva abominabil, dacă te uiți numai la cele două discursuri adresate țării în 2019 și 2020 la 24 noiembrie. Cum poate cineva să aibă pe conștiință așa ceva și să fie împăcat cu sine?!


Într-o Românie Normală, astăzi, cinstit ar fi fost ca cel care ocupă fotoliul de la Cotroceni să-și depună demisia. Iohannis a folosit mandatul primit de la cetățeni, afirmând cu gura lui că acesta înseamnă «România fără PSD», împotriva voinței celor care l-au ales, prin aducerea PSD-ului la putere, adică exact contrariul a ceea ce a promis că nu va face.


Acum România este condusă de acest personaj care a prăbușit efectiv încrederea în instituția Președintelui României, a golit-o de legitimitate și autoritate morală, despre care nici în cele mai negre coșmaruri nu m-aș fi gândit că poate duce lucrurile în acest punct.


Oricât de mult se ascunde, oricât de departe va sta de oameni, tot îl vor ajunge scrâșnelile din dinți, sudalmele și blestemele oamenilor pe care i-a trădat. Nimeni nu scapă atunci când își bate joc de oameni!


PS: aici regăsiți cele două discursuri susținute de Klaus Iohannis în 2019 și 2020


https://youtu.be/eJ15nCSuEYM

https://youtu.be/Bg1BuzA_qWA?t=262"


Sursa foto: Facebook/ Ludovic Orban 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii