Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Operaţiune pentru găsirea unei ambarcațiuni cu o persoană dispărută în zona Pescărie din Constanța (galerie foto+video)

ro

05 Jun, 2020 15:31 3087 Marime text
  • Ambarcațiune cu o persoană persoană dispărută în Marea neagră, zona pescărie Constanța.
  • Salvatorii o caută.

UPDATE 

Ambarcațiunea CBRN s-a retras de la căutare din cauza mării foarte agitate. Deasemenea, avem în sprijin elicopterul SMURD care eexecută  acțiuni de căutare ale ambarcațiunii și persoanei disparate. In continuare participa ARSVOM și Garda de Coastă la căutări.
 
Este vorba despre un bărbat care are aproximativ 70 de ani, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în căutarea unei ambarcațiuni cu o persoană dispărută în Marea Neagră, zona pescărie Constanța.

Am fost solicitați să intervenim pentru căutarea unei persoane posibil dispărută în mare, ieșită in larg cu o ambarcațiune în jurul orei 6.00. Intervine ambarcațiunea CBRN si o ambarcațiune de la MRCC, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Constanța, Anamaria Stoica.


În momentul de față, Garda de Coastă acționează cu o ambarcație, împreună cu o amvarcatie de la ARSVIM. Căutările vor continua până la lăsarea întunericului.



Sursă foto -video: ISU Dobrogea, Garda de Coastă 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii