Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:22 23 06 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ONG Mare Nostrum Supereroii lacului Tăbăcărie și-au unit forțele. Campanie de conștientizare privind deșeurile de tip fast-food

ro

22 May, 2021 08:47 918 Marime text

 
  • Campanie de conștientizare cu privire la situația deșeurilor.
  • Voluntarii au încercat să-i atenționeze pe cetățeni cu privire la deșeurile de tip fast-food care poluează parcul Tăbăcărie.

Supereroii lacului Tăbăcărie, voluntari de bine și oameni care schimbă lumea și-au unit forțele zilele trecute, să arate că le pasă și că se poate, atâta vreme cât îți dorești. Totul într-o mini-campanie de conștientizare, gândită și implementată de voluntarii ONG Mare Nostrum.

De la ce a pornit totul?

De la imaginea unei lebede, surprinsă printre deșeurile din lac. Impactul a fost atât de puternic, încât i-a determinat pe acești copii minunați să se mobilizeze.

Le-am dat o mână de ajutor, pentru a face bine. Atât noi, cât și prietenii de la Pro Vobis, care au susținut procesul de Service Learning, în cadrul proiectului EDUVOL. Constanța are nevoie de super-eroi, iar tu poți fi unul dintre ei, transmit reprezentanții ONG Mare Nostru.Mai multe detalii despre activitatea ONG Mare Nostrum puteți găsi pe pagina oficială de Facebook.

Sursă foto: Facebook/ ONG Mare Nostrum


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii