Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ONG Mare Nostrum Protecția ecosistemului Mării Negre. Training pentru părinți și copii la Biserica Buna Vestire din Constanța

ro

07 Jun, 2021 20:02 1184 Marime text

 
  • Training în cadrul proiectului „Creșterea gradului de conștientizare a publicului și reducerea deșeurilor marine în vederea protecției ecosistemului Mării Negre” (LitOUTer), organizat de ONG Mare Nostrum la Biserica Buna Vestire din Constanța.


Copiii și părinții au aflat informații cu privire la reducerea deșeurilor marine în vederea protecției ecosistemului Mării Negre.

Așa tare ne bucurăm când putem să ajutăm la construirea unor generații de schimbă-lume! Educația este singura metodă prin care putem avea rezultate pe termen lung, mai ales atunci când vorbim de comportament responsabil și durabil, transmit reprezentanții ONG Mare Nostrum.




Trainingul a avut loc la Buna Vestire Constanța. Informațiile și jocurile educative au fost primite cu interes de către participanți.

Zilele trecute, am susținut un micuț training pentru un grup absolut minunat de părinți și copii, la Biserica Buna Vestire Constanța. Ne bucurăm că informațiile și jocurile educative au fost primite cu interes, laolaltă cu limonada de casă, mai spun reprezentanții ONG Mare Nostrum



Sursa foto: Facebook/ ONG Mare Nostrum
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii