Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Silviu Iulian Coșa este noul prefect al județului Constanța

ro

14 Oct, 2020 19:36 7153 Marime text
  • Silviu Coșa este noul prefect al Constanței
În ședința Guvernului de astăzi, 14 octombrie, a fost votată schimbarea prefectului județului Constanța, prin încetarea exercitării funcției publice a lui George-Sergiu Niculescu și numirea șui Silviu-Iulian Coșa.

Ședința de Guvern de astăzi a avut mai multe puncte, printre care și proiectele privind schimbarea prefecților în câteva județe, inclusiv a Constanței. Fostul prefect George Niculescu a cerut demisia pentru a putea candida în Parlamentul României la alegerile programate la începutul lunii decembrie. Numele lui Silviu Iulian Coșa a fost vehiculat de câteva zile, fiind propunerea liberarilor, guvernul condus de Orban hotărând să respecte opinia PNL.


17.HOTĂRÂRE privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către domnul Niculescu George-Sergiu

19.HOTĂRÂRE privind exercitarea, cu caracter temporar, în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Constanța de către domnul Coșa Silviu-Iulian

Numele lui Coșa a mai fost vehiculat și în 2014, dar și în 2019 pentru a prelua funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu.

UPDATE

Joi, 15.10.2020,  George Sergiu Niculescu va prezenta bilanțul mandatului său.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii