Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial de la IPJ Vaslui! Șofer prins drogat la volan. Ce spun polițiștii

ro

01 Sep, 2023 16:30 1070 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Întrucât conducătorul auto depistat prezenta un comportament euforic, a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la ecstasy.

Polițiștii vasluieni efectuează cercetări față de mai multe persoane care au fost depistate zilele trecute, pe drumurile publice ale județului Vaslui, în timp ce încălcau prevederile legale în vigoare.

La data de 31 august 2023, ora 23.46, polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, au depistat în trafic și oprit, pentru verificări, un autoturism înmatriculat în străinătate (Marea Britanie), condus de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui.

Întrucât conducătorul auto depistat prezenta un comportament euforic, a fost testat cu aparatul drugtest, fiind înregistrat rezultat pozitiv la ecstasy.

„Ulterior, aceasta a fost condusă la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe»“, 

Citește și:

Poliţiştii vasluieni au pus în aplicare două mandate de executare ale unor pedepse cu închisoarea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii