Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:54 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OCPI Constanţa se grăbeşte să se mute în noul sediu (document)

ro

27 Nov, 2015 00:00 2230 Marime text
Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Constanţa lansează o procedură publică pentru atribuirea contractului „Lucrări suplimentare de construcţii de clădiri în vederea finalizării sediului administrativ“.
 
Aşa cum reiese din anunţul nr. 382589/25.11.2015, obiectul investiţiei vizează continuarea lucrărilor pentru sediul administrativ al OCPI Constanţa, aflat în faza de construire, având finalizat un procent majoritar de lucrări, respectiv structura de rezistenţă, instalaţiile şi finisajele.
 
Lucrările pentru edificarea sediului instituţiei au fost începute în anul 2009, dar nu au fost finalizate, întrucât a fost necesară revizuirea documentaţiei tehnice de execuţie. Stadiul tehnic actual este punctul de plecare pentru documentaţia lucrărilor de construcţii ce fac obiectul contactului care va fi atribuit prin această procedură de achiziţie publică. Construcţia are destinaţia de birouri administrative şi regim de înălţime S+P+M+3E+ET. Valoarea estimată este de 3.080.000 de lei şi cuprinde şi cuantumul procentului de 10% reprezentând cheltuieli diverse şi neprevăzute.
 
Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 7.12.2015, ora 9.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 9.30. Garanţia de participare are o valoare de 55.000 de lei.
 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul autorităţii contractante, implicate în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procesului de achiziţie, sunt: Marian Mazilu -director, Mirela Dorina Radu - contabil-şef - preşedinte comisie de evaluare, Viorel Olteanu - registrator de carte funciară - preşedinte supleant, Viorel Aostacioae - inginer-şef - membru în comisia de evaluare, Gabriela Liliana Vulpoiu – registrator-şef - membru în comisia de evaluare, Romeo Andrei - consilier cadastru - membru supleant în comisia de evaluare, Doina Popescu - consilier - secretar, Monica Gabriela Frangu - şef Birou Juridic 1 - secretar supleant.

Ti-a placut articolul?

Comentarii