Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:15 29 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oana Cristina Popa, rechemată de la postul de ambasador în Serbia

ro

31 Aug, 2020 20:12 503 Marime text
  • Preşedintele Klaus Iohannis a rechemat-o pe Oana Cristina Popa din calitatea de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al României în Republica Serbia.
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 31 august a.c., decretul privind rechemarea doamnei Oana Cristina Popa din calitatea de ambasador extraordinar și plenipotențiar al României în Republica Serbia.

Amintim că, tot în cursul zilei de astăzi, Klaus Iohannis a numit-o luni pe Alexandra-Maria Bocșe în funcția de consilier de stat care va conduce Departamentul Climă și Sustenabilitate din Administrația Prezidențială, potrivit unui comunicat al instituției. Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat luni, 31 august a.c., decretul pentru numirea doamnei Alexandra-Maria Bocșe în funcția de consilier de stat (Departamentul Climă și Sustenabilitate) – la data de 1 septembrie 2020.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, noua consilieră a absolvit un doctorat în Politică şi Studii Internaţionale la Universitatea din Cambridge, în 2017, printre primii din an. A beneficiat de o bursă de excelenţă academică de la Trinity College Cambridge în timpul doctoratului.

Citește și: Președintele Iohannis a numit un consilier la Departamentul Climă şi Sustenabilitate. Despre cine este vorba

Ti-a placut articolul?

Comentarii