Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O turbină eoliană de la Târgușor va fi desființată

ro

11 Oct, 2021 00:00 2048 Marime text
  • APM a dat undă verde pentru desființarea unei turbine eoliene
 
 
Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru societatea Wind Power Park SRL.
 
„Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Desființare turbină 6TG parc eolian Târgușor”, propus a fi amplasat în județul Constanța, comuna Târgușor, satul Târgușor, tarla 89, parcela CC490/78/1/2.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 9.00-13.30, vineri, între orele 9-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

PUZ în consultare publică. Energo Windprod SRL dorește extinderea parcului eolian Vulturu Nord din județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii