Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O tânără de 24 de ani a murit după ce s-a aruncat de pe un pod, într-o prăpastie din Sinaia

ro

20 Jun, 2022 21:01 1443 Marime text
Salvamontiști în timpul intervenției Foto Facebook/ Salvamont PrahovaPolițiștii din cadrul stațiunii Sinaia au fost anunțați, luni după-amiază, 20 iunie, de un bărbat, că prietena sa s-ar fi aruncat de pe un pod, într-o prăpastie, în stațiunea Sinaia. 


Ajunși la fața locului, polițiștii au constat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără în vârstă de 24 de ani din orașul Sinaia, găsită decedată.


Cadavrul tinerei, în vârstă de 24 de ani, a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova.


„Din primele verificări efectuate de polițiști, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni cu intenție. Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei”, a precizat IPJ Prahova.


În cauză, potrivit IPJ Prahova, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


Salvamont Prahova a fost solicitat astăzi, prin intermediul Dispeceratului 112, să intervină la un caz nefericit, pentru recuperarea corpului neînsuflețit al unei tinere, ce se pare că a ales să părăsească această lume, aruncându-se de pe un pod aflat pe DN71 Sinaia – Târgoviște. Sincere condoleanțe!”, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook de Salvamont Prahova.

Sursa Observatorulph.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii