Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tulcea Cadavru găsit pe malul Dunării. Bărbatul dispăruse în timp ce se afla la pescuit

ro

14 Jun, 2022 12:17 1463 Marime text
Pescuit, foto: unsplash/ Brady Rogers
  •  A fost identificat cadavrul bărbatului de 54 de ani dispărut în Dunăre.


În cursul zilei de 11 iunie 2022, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sfântu Gheorghe au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din municipiul Tulcea, ar fi dispărut în condiții necunoscute, în apropierea kilometrului 26, în aval pe malul drept al brațului Sfântu Gheorghe, în timp ce se afla cu alte persoane la pescuit.
 
În urma sesizării, polițiștii din cadrul I.P.J. Tulcea, împreună cu pompierii din cadrul I.S.U. ,,Delta” Tulcea au intervenit în vederea căutării bărbatului.
 
În urma căutărilor efectuate, în cursul zilei de azi, 14 iunie 2022, a fost identificat cadavrul bărbatului de 54 de ani, pe malul drept al brațului Sf. Gheorghe, km. 17.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală.
 
Angajaţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta au început, în noaptea de sâmbătă spre duminică, misiunea de căutare a unui bărbat dispărut în Dunăre în apropiere de satul Sfântu Gheorghe, în zona kilometrului 26 al fluviului, a anunţat instituţia.


Bărbatul de 54 de ani, din municipiul Tulcea, se afla la pescuit împreună cu câţiva prieteni. El a fost lăsat singur câteva zeci de minute şi nu a mai fost de găsit de prietenii săi, motiv pentru care aceştia au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Patru pompieri militari ai Detaşamentului Tulcea al ISU Delta au început să-l caute în Dunăre încă de sâmbătă noaptea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii