Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă licitație pentru modernizarea DJ226, dintre Cetatea Histria și Tariverde, organizată de CJ Constanța

ro

24 Feb, 2021 00:00 1625 Marime text
  • Consiliul Județean Constanța organiează o licitație pentru verificarea documentației din spatele proiectului de modernizare a drumului dintre Cetatea Histria și Tariverde
  • Organizatorul de licitație a stabilit ca termen de depunere a propunerilor 26 februarie


Consiliul Județean Constanța organizează o licitație pentru atribuirea de servicii de verificare tehnică a documentațiilor tehnice (pentru obținerea avizelor solicitate prin CU, PT+DDE și DTAC) aferente obiectivului de investiții „Modernizare infrastructură de transport regională pe traseul DJ226A Cetate Histria- DN 22/Tariverde”.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 26 februarie 2021, iar valoarea estimată a achiziției este de 19.387 lei. Durata contractului este de 13 luni de la data emiterii ordinului de începere de către Achizitor care va fi emis după constituirea garanției de bună execuție și prezentarea documentului justificativ achizitorului.

Amplasamentul lucrărilor propuse se află în zona de nord a județului Constanța. Reabilitarea și modernizarea drumului județean DJ226A începe de la km. 0+000, în zona Cetății Histria, intersectează DJ226 la km. 7+172, traversează localitatea Nuntași, între km. 7+172 și km. 13+918, și se încheie la km. 13+918, la intersecția cu DN22 Tulcea-Constanța, în zona localității Tariverde, lungimea sectorului de drum fiind de 13,918 km.

Amintim că CJC a încheiat un parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est, condusă de Luminița Mihailov, pentru proiectul "Sprijin la nivelul Regiunii Sud-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027 pe domeniile: infrastructura rutieră de interes județean, inclusiv variante ocolitoare și/sau drumuri de legatură, infrastructura și servicii publice de turism, inclusiv obiectivele de patrimoniu cu potențial turistic, centre de agrement/baze turistice și tabere școlare.

Obiectul acordului este stabilirea contribuției financiare proprii a fiecărei părți la bugetul proiectului, precum și a responsabilităților ce le revin în implementarea activităților în cadrul proiectului Sprijin la nivelul Regiunii Sud-Est pentru pregătirea de proiecte finanțate din perioada de programare 2021-2027”, depus în cadrul Programului Operațional Asistență Tehnică 2014-2020, pe axa 1.

Scopul proiectului este elaborarea de documentații tehnico-economice necesare proiectelor de investiții în domeniile infrastructură rutieră de interes județean, ce urmeasă să fie depuse la finanțare în perioada 2021-2027 și anume: reabilitarea și modernizarea drumurilor județene DJ226A tronsonul DN22-Tariverde- Cogealac și DJ 226B tronsonul Cogealac-Grădina- Pantelimon – DN2A Crucea și conservarea, protejarea și punerea în valoare a ansamblului rupestru de la Murfatlar.


Citește și

Studiile pentru reabilitarea DJ226A și DJ 226B și a ansamblului rupestru de la Murfatlar, finanțate de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est

Contractul de dirigenție de șantier pentru drumul dintre Cetatea Histria și Tariverde, au trimis în fața magistraților conducerea Consiliului Județean Constanța

Contestația Strabag pentru contractul de modernizare a traseului DJ 226 A Cetatea Histria – DN 22 / Tariverde, respinsă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii