Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă de pompe funebre s-a deschis la Constanța! Cine este fondatorul

ro

24 Oct, 2022 00:00 3831 Marime text
  • Sediul social este în municipiul Constanţa, strada Bărăgan, nr. 9, judeţul Constanţa, în vecinătatea Cimitirului Central
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Casa Niculescu Funeral Home SRL.
 
 Sediul social este în municipiul Constanţa, strada Bărăgan, nr. 9, judeţul Constanţa, în vecinătatea Cimitirului Central Constanța, iar activitatea principală constă, conform codului CAEN, în „Activităţi de pompe funebre şi similare”.
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondator și administrator este Mihăilescu Roberta-Gabriela.
 
Mihăilescu Roberta-Gabriela (fostă Niculescu, înainte de căsătoria din 2021) mai apare ca asociat (10%) și administrator în firmele Niculescu-Funeral Home SRL, Casa Niculescu SRL, Casa Niculescu – Memorial SRL și Casa Niculescu – Servicii Funerare SRL. În firmă este asociată cu Gabriel Niculescu.
 
Când a intrat Gabriela Mihăilescu (Niculesc) în firmele familiei?
 
Amintim că în anul 2019, Eugenia Niculescu și Gabriel Niculescu, în calitate de asociați ai societății Niculescu-Funeral Home SRL au decis cooptarea în societate, în calitate de asociat, a Robertei-Gabriela Niculescu. Din societate s-a retras Niculescu Eugenia, care a cesionat la valoarea nominală un număr de 8 părți sociale către asociatul Gabriel Niculescu și un număr de 2 părți sociale către asociata cooptată Roberta-Gabriela Niculescu.
 
În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Gabriel Niculescu va deține 18 părți sociale, adică 90% din capitalul social, iar Roberta-Gabriela Niculescu – 2 părți sociale, adică 10% capital social. O altă decizie se referă la revocarea din calitatea de administrator a Eugeniei Niculescu și numirea, în calitate de administrator, cu un mandat nelimitat, cu puteri depline, a Robertei Gabriela Niculescu. Societatea va fi administrată de către asociații Gabriel Niculescu și Roberta-Gabriela Niculescu, împreună sau separat, cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline.


În urma alipirii imobilelor situate în municipiul Constanța, strada Cibinului nr. 18 + strada Cibinului nr. 18 lot 2 + strada Bărăgan nr. 17, în baza nomenclatorului stradal 200992/25.10.2019 emis de Primăria Municipiului Constanța, adresa sediului social va fi următoarea: municipiul Constanța, strada Bărăgan nr. 17C. Decizia 1/05.12.2019 a AGA societății Niculescu-Funeral Home SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.


În Monitorul Oficial al României a fost publicată și decizia nr. 1/05.12.2019 a AGA societății Casa Niculescu-Memorial SRL. Eugenia Niculescu și Gabriel Niculescu, în calitate de asociați, au decis cooptarea în societate în calitate de asociat a Robertei Gabriela Niculescu. Din firmă s-a retras Eugenia Niculescu, care a cesionat la valoarea nominală un număr de 8 părți sociale, către asociatul Gabriel Niculescu, dar și un număr de 2 părți sociale, către asociatul cooptat Roberta-Gabriela Niculescu. În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Gabriel Niculescu va deține 18 părți sociale, iar Roberta-Gabriela Niculescu – 2 părți sociale. Din calitatea de administrator a fost revocată Eugenia Niculescu, în locul ei fiind numită administrator, cu un mandat nelimitat, cu puteri depline, Roberta - Gabriela Niculescu. Societatea va fi administrată de către asociații Gabriel Niculescu și Roberta - Gabriela Niculescu, împreună sau separat, cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline.



De asemenea, în Monitorul Oficial al României a fost publicată și hotărârea nr. 1/05.12.2019 a AGA societății Casa Niculescu - Servicii Funerare SRL Eugenia. Niculescu și Gabriel Niculescu, în calitate de asociați, au hotărât cooptarea în calitate de asociat a Robertei-Gabriela Niculescu. Din firmă s-a retras Eugenia Niculescu, care a cesionat Ia valoarea nominală un număr de 8 părți sociale către asociatul Gabriel Niculescu și un număr de 2 părți sociale către asociatul cooptat Roberta -Gabriela Niculescu.


În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social, în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Gabriel Niculescu va deține 18 părți sociale, iar Roberta-Gabriela Niculescu - 2 părți sociale. Din societate a fost revocată din calitatea de administrator Niculescu Eugenia și numită administrator, cu un mandat nelimitat cu puteri depline, Niculescu Roberta-Gabriela. Societatea va fi administrată de către asociații Niculescu Gabriel și Niculescu Roberta-Gabriela, împreună sau separat și cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline. În urma alipirii imobilelor situate în municipiul Constanta, strada Cibinului nr. 18 + strada Cibinului nr. 18 lot 2 + strada Bărăgan nr. 17 și în baza nomenclatorului stradal 200992/25.10.2019, emis de Primăria Municipiului Constanța, adresa sediului social va fi: municipiul Constanța, strada Bărăgan nr. 17C.


Nu în ultimul rând, în Monitorul Oficial al României a fost publicată și decizia nr. 1/05.12.2019 a AGA societății Casa Niculescu SRL. Niculescu Eugenia și Niculescu Gabriel, în calitate de asociați, au hotărât cooptarea în calitate de asociat a Robertei-Gabriela Niculescu. S-a decis retragerea din societate a Eugeniei Niculescu, care cesionează la valoarea nominală un număr de 8 părți sociale către asociatul Niculescu Gabriel și un număr de 2 părți sociale către asociata cooptată Niculescu Roberta-Gabriela. În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Niculescu Gabriel va deține 18 părți sociale, iar Niculescu Roberta-Gabriela – 2 părți sociale. O altă decizie se referă la schimbarea sediului social în municipiul Constanța, strada Theodor Burada nr. 38-38 bis, lot nr. 1, biroul nr. 1.


Din calitatea de administrator a fost revocată Niculescu Eugenia, în locul ei fiind numită Niculescu Roberta Gabriela. Societatea va fi administrată de către asociații Niculescu Gabriel și Niculescu Roberta-Gabriela, împreună sau separat, cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursă foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:

Modificări în capitalul social a patru societăți deținute de Gabriel Niculescu

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii