Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Constanța. Inimi pustiite de durere Antrenorul Paul Cămui, condus pe ultimul drum. „Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru!ׅ“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

17 Jan, 2024 11:51 3867 Marime text
Cel ce a fost Paul Cămui, antrenor la echipa de mini-volei a CSM Constanța și profesor de sport la Școala Gimnazială nr. 28 „Dan Barbilian“ Constanța, decedat prematur, la numai 27 de ani, a fost condus astăzi, 17 ianuarie 2024, pe ultimul drum.

Timp de trei zile, sicriul cu trupul neînsuflețit a fost depus la Casa „Niculescu“, iar familia, apropiații, prietenii și toți cei care l-au iubit, l-au apreciat, l-au admirat și l-au respectat i-au adus omagiul unui suflet ales și bun și un promițător antrenor.

De la casa mortuară, cortegiul mortuar s-a îndreaptat spre biserică, iar apoi spre Cimitirul Central, acolo unde Paul Cămui își doarme de astăzi somnul de veci.

Singur la părinți, Paul provine dintr-o familie bine-cunoscută în sportul de pe litoral, tatăl și mama lui, Cristian și Irina, fiind foști mari sportivi.

Cristian Cămui, actualul director tehnic al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi“, a fost un fotbalist mare în tinerețe, jucând, printre alte echipe, la Steaua şi la Farul Constanța, iar rezultate importante a obținut și ca antrenor. Irina a fost o handbalistă de top.

O mare de flori și de coroane de flori s-a strâns la căpătâiul lui Paul, de la părinții săi, rude, toți cei apropiați lui, dar și de la numeroase structuri sportive și de învățământ.  „Nu te vom uita niciodată, sufletul nostru!ׅ Mama și tata“, este mesajul de pe coroana depusă de părinții lui Paul. 

La înmormântare a fost prezenți și Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța, antrenorii si membri ai altor staff-uri de la Academia Hagi și Farul Constanța, dar și mici fotbaliști din academie sau foști fotbaliști de-ai Farului, colegi și prieteni cu Cristi Cămui, alți prieteni ai familiei din sportul constănțean.


UPDATE ORA 12.20

În acest moment, se desfășoară slujba religioasă, la biserica de la Cimitirul Central, "Cuvioasa Parascheva". Slujba este oficiată de IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.

Alături de familia îndurerată sunt și foștii colegi ai lui Paul Cămui de la echipa de volei seniori CSM Constanta, antrenori și oficiali ai CSM Constanța.
  


Sursa foto+video: ZIUA de Constanța

Citește și:
Constanța. Antrenorul Paul Cămui a decedat la numai 27 de ani!
Unicul copil al lui Cristian și al Irinei Cămui. „Doamne, dă putere părinților greu încercați!“



Paul Cămui, decedat la 27 de ani
Elena Frîncu - „Lacrimile nu ne ajung să-ți arătăm cât te iubim și cât am dori să fii din nou cu noi!“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii