Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un asociat s-a retras, altul a fost cooptat Modificări în capitalul social a patru societăți deținute de Gabriel Niculescu

ro

28 Dec, 2019 00:00 1682 Marime text

În Monitorul Oficial al României au fost publicate deciziile Adunărilor Generale ale Asociaților societăților Niculescu - Funeral Home SRL, Casa Niculescu - Memorial SRL, Casa Niculescu - Servicii Funerare SRL și Casa Niculescu SRL.


Eugenia Niculescu și Gabriel Niculescu, în calitate de asociați ai societății Niculescu-Funeral Home SRL au decis cooptarea în societate, în calitate de asociat, a Robertei-Gabriela Niculescu. Din societate s-a retras Niculescu Eugenia, care a cesionat la valoarea nominală un număr de 8 părți sociale către asociatul Gabriel Niculescu și un număr de 2 părți sociale către asociata cooptată Roberta-Gabriela Niculescu.


În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Gabriel Niculescu va deține 18 părți sociale, adică 90% din capitalul social, iar Roberta-Gabriela Niculescu – 2 părți sociale, adică 10% capital social. O altă decizie se referă la revocarea din calitatea de administrator a Eugeniei Niculescu și numirea, în calitate de administrator, cu un mandat nelimitat, cu puteri depline, a Robertei Gabriela Niculescu. Societatea va fi administrată de către asociații Gabriel Niculescu și Roberta-Gabriela Niculescu, împreună sau separat, cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline.


În urma alipirii imobilelor situate în municipiul Constanța, strada Cibinului nr. 18 + strada Cibinului nr. 18 lot 2 + strada Bărăgan nr. 17, în baza nomenclatorului stradal 200992/25.10.2019 emis de Primăria Municipiului Constanța, adresa sediului social va fi următoarea: municipiul Constanța, strada Bărăgan nr. 17C. Decizia 1/05.12.2019 a AGA societății Niculescu-Funeral Home SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.


În Monitorul Oficial al României a fost publicată și decizia nr. 1/05.12.2019 a AGA societății Casa Niculescu-Memorial SRL. Eugenia Niculescu și Gabriel Niculescu, în calitate de asociați, au decis cooptarea în societate în calitate de asociat a Robertei Gabriela Niculescu. Din firmă s-a retras Eugenia Niculescu, care a cesionat la valoarea nominală un număr de 8 părți sociale, către asociatul Gabriel Niculescu, dar și un număr de 2 părți sociale, către asociatul cooptat Roberta-Gabriela Niculescu. În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Gabriel Niculescu va deține 18 părți sociale, iar Roberta-Gabriela Niculescu – 2 părți sociale. Din calitatea de administrator a fost revocată Eugenia Niculescu, în locul ei fiind numită administrator, cu un mandat nelimitat, cu puteri depline, Roberta - Gabriela Niculescu. Societatea va fi administrată de către asociații Gabriel Niculescu și Roberta - Gabriela Niculescu, împreună sau separat, cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline.


De asemenea, în Monitorul Oficial al României a fost publicată și hotărârea nr. 1/05.12.2019 a AGA societății Casa Niculescu - Servicii Funerare SRL Eugenia. Niculescu și Gabriel Niculescu, în calitate de asociați, au hotărât cooptarea în calitate de asociat a Robertei-Gabriela Niculescu. Din firmă s-a retras Eugenia Niculescu, care a cesionat Ia valoarea nominală un număr de 8 părți sociale către asociatul Gabriel Niculescu și un număr de 2 părți sociale către asociatul cooptat Roberta -Gabriela Niculescu.


În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social, în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Gabriel Niculescu va deține 18 părți sociale, iar Roberta-Gabriela Niculescu - 2 părți sociale. Din societate a fost revocată din calitatea de administrator Niculescu Eugenia și numită administrator, cu un mandat nelimitat cu puteri depline, Niculescu Roberta-Gabriela. Societatea va fi administrată de către asociații Niculescu Gabriel și Niculescu Roberta-Gabriela, împreună sau separat și cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline. În urma alipirii imobilelor situate în municipiul Constanta, strada Cibinului nr. 18 + strada Cibinului nr. 18 lot 2 + strada Bărăgan nr. 17 și în baza nomenclatorului stradal 200992/25.10.2019, emis de Primăria Municipiului Constanța, adresa sediului social va fi: municipiul Constanța, strada Bărăgan nr. 17C.


Nu în ultimul rând, în Monitorul Oficial al României a fost publicată și decizia nr. 1/05.12.2019 a AGA societății Casa Niculescu SRL. Niculescu Eugenia și Niculescu Gabriel, în calitate de asociați, au hotărât cooptarea în calitate de asociat a Robertei-Gabriela Niculescu. S-a decis retragerea din societate a Eugeniei Niculescu, care cesionează la valoarea nominală un număr de 8 părți sociale către asociatul Niculescu Gabriel și un număr de 2 părți sociale către asociata cooptată Niculescu Roberta-Gabriela. În urma modificărilor mai sus menționate, capitalul social în sumă de 200 lei, împărțit în 20 părți sociale, cu o valoare de 10 lei fiecare, va fi structurat astfel: Niculescu Gabriel va deține 18 părți sociale, iar Niculescu Roberta-Gabriela – 2 părți sociale. O altă decizie se referă la schimbarea sediului social în municipiul Constanța, strada Theodor Burada nr. 38-38 bis, lot nr. 1, biroul nr. 1.


Din calitatea de administrator a fost revocată Niculescu Eugenia, în locul ei fiind numită Niculescu Roberta Gabriela. Societatea va fi administrată de către asociații Niculescu Gabriel și Niculescu Roberta-Gabriela, împreună sau separat, cu un mandat de administrare nelimitat, cu puteri depline.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii