Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:05 18 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă a familiei Brăiloiu îşi reia activitatea. Ce decizii au luat acţionarii?

ro

24 Dec, 2018 00:00 1308 Marime text
Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Naţional Service Group SRL au decis recent reluarea activităţii, potrivit menţiunilor din Monitorul Oficial. În această firmă, senatorul PSD Liviu Tit Brăiloiu era asociat cu fratele său, Ovidiu Ion Brăiloiu, care a decedat anul trecut (fost primar al oraşului Eforie). În acest sens, senatorul, în calitate de asociat, a decis retragerea din societate a fratelui defunct şi cooptarea în firmă a moştenitorilor legali ai acestuia, care vor deţine 600 de părţi sociale, a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 6.000 de lei.
 
Este vorba despre soţia fostului primar de la Eforie, creatoarea de modă Otilia Brăiloiu, care deţine 2/8 din părţile sociale, respectiv 150 părţi sociale a câte 10 lei fiecare, în valoare totală de 1.500 de lei, şi fiicele acestora, Patricia Maria Brăiloiu, respectiv Anastasia Theodora Brăiloiu, care vor deţine 3/8 din părţile sociale. Cele două tinere sunt reprezentate în societate de un curator special, în persoana bunicii materne, Lucica Bălan. Ulterior, s-a decis retragerea din societate a numitelor fiicelor lui Ovidiu şi Otilia Brăiloiu, prin cesiunea la valoarea nominală a părţilor sociale, a celor 450 de părţi sociale (fiecare deţine câte 225 de părţi sociale), a câte 10 lei fiecare, în valoare de 4.500 de lei, pe care le deţin, către mama lor, Otilia Brăiloiu.
 
Astfel, în acest moment, structura capitalului social este următoarea: Liviu Tit Brăiloiu şi Otilia Brăiloiu, fiecare cu câte 600 de părţi sociale în valoare de 6.000 de lei. Otilia Brăiloiu a fost numită şi administrator al societăţii pe o perioadă nelimitată de timp şi cu puteri depline.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii