Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:57 08 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O licitație organizată de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța va fi tranșată de magistrații Tribunalului Galați

ro

23 Nov, 2020 00:00 747 Marime text

  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent decizia nr. 2143/C3/2441 la  contestația înaintată de SC DBF Expert Audit SRL

  • Contestația vizează achiziția directă, organizată de Unitatea Militară 0406 Constanța, în vederea atribuirii unui contract de servicii de audit financiar în cadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene nerambursabile "Creșterea eficienței energetice la pavilionul 45.13.22 Comandamentul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța"

  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis excepția de necompetență materială și a declinat competența de soluționare a contestației în favoarea Tribunalului Galați - secția de contencios administrativ și fiscal


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent decizia nr. 2143/C3/2441 la  contestația înaintată de SC DBF Expert Audit SRL, reprezentată legal prin administrator Florin Manolescu , privind achiziția directă, organizată de Unitatea Militară 0406 Constanța, cu sediul în Constanța, str. Mircea cel Bătrân, nr. 108, județul Constanța, în vederea atribuirii unui contract având ca obiect  - servicii de audit financiar în cadrul proiectului cu finanțare din fonduri europene nerambursabile "Creșterea eficienței energetice la pavilionul 45.13.22 Comandamentul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța".

SC DBF Expert Audit SRL a solicitat anularea adresei nr. 24886209/28.10.2020, precum și reevaluarea ofertei sale.
Pentru aceste motive, în baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis excepția de necompetență materială, invocată din oficiu, și a declinat competența de soluționare a contestației în favoarea Tribunalului Galați - secția de contencios administrativ și fiscal.

Dispune trimiterea de îndată a dosarului către această instanță judecătorească, potrivit art. 132 alin. (3) Cod procedură civilă. Fără cale de atac.
 

Citește și:

Audit pentru reabilitarea termică a pavilionului Comandamentului Inspectoratului de Jandarmi Constanța

Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța caută societate pentru creșterea eficienței energetice al Comandamentului (document)

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii