Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:15 23 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O licitație organizată de Consiliul Județean Constanța a fost anulată

ro

12 Jun, 2021 00:00 710 Marime text

  • Lotul al treilea din cadrul unei achiziții publice care viza cumpărarea de produse de creație și producție materiale publicitare aferente proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” COD BSB 1108 (n.r. 200 de rame digitale) a fost anulată
  • Au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme
 
Lotul al treilea din cadrul unei achiziții publice care viza cumpărarea de produse de creație și producție materiale publicitare aferente proiectului “Development and Promotion of Active Tourism in the Black Sea Basin-EscapeLand” COD BSB 1108 (n.r. 200 de rame digitale) a fost anulată din cauză că au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme.

Achiziția mai prevede printre altele și realizarea şi difuzarea unui film pentru promovarea județului Constanța/patrimoniului județului Constanța (va fi realizat în conformitate cu Manualul de comunicare și vizibilitate al Programului Operațional Comun al Bazinului Mării Negre 2014-2020).

Filmul de promovare a județului Constanța/ patrimoniului Consiliului Județean Constanța va dura minimum 15 minute și maximum 18 minute, în limba română si în limba engleză, precum și un lot de materiale  promoționale.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii